Ξέρω ότι με τέτοια ζέστη (όπως ήταν αυτή του Αυγούστου) κανείς δεν σκέφτεται το μαγείρεμα. Και τα φαγητά στα οποία δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση είναι από τη μία τα πολύ εύκολα στην παρασκευή και από την άλλη εκείνα που τουλάχιστον θα σε δροσίσουν όταν τα καταναλώσεις. Το CorallCooks αυτού του μήνα λοιπόν φρόντισε γι' αυτό. Η σημερινή συνταγή είναι ένα πολύ απλό dip που συνοδεύει κυριολεκτικά τα πάντα.
Για να χορτάσει προς στιγμήν και το μάτι σας έχω δίπλα και μερικά κεφτεδάκια. Το είπα και πριν: το CorallCooks φροντίζει για σας.
Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα dip που φτιάχνονται εύκολα και στο σπίτι?
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgI42g-9tDCpzMfjdYCHIKjvQU8N6o5ulFDyV_lkHZ3t8bJkKlCd-0pXPAtxTT2OSEy4so5u9tOeh_9ZWsgUO_7D4gJ3Tk24_R5R6mKuFbPrewyslEHO9Haz_fkRPDjXOrFiEGnBCdvjDw/s1600/2014-08-23+11.17.27+1.jpg)
Τα υλικά και οι μετρήσεις δεν είναι συγκεκριμένες, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας προσθέτετε ή αφαιρείτε κάποιο! Βάζουμε σε ένα μπολ τρεις - τέσσερις μεγάλες κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι, ένα αγγουράκι (μικρό) που έχουμε τρίψει, χωρίς τα υγρά του όμως καθώς το dip μας δεν θα γίνει όσο πηχτό χρειάζεται, άνηθο ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρεται καλύτερα κρύο και πάει πολύ με κρέας ή σαν σως σε σπιτικό σουβλάκι, με τηγανιτές μελιτζάνες και κολοκυθάκια και δίπλα σε καυτερά πιάτα για αντίθεση στις γεύσεις.
Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα dip που φτιάχνονται εύκολα και στο σπίτι?
Σούπερ ιδέα Κοραλλάκι!! Και όντως ιδανικό για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήThank you Κωνσταντίνα μου! Αν σ' αρέσει το γιαούρτι είναι τέλειο! :)
ΔιαγραφήΑχ μ αρέσει και μένα πολύ αυτό το dip!!!συνήθως δεν βάζω κάν το αγγούρι!Το κάνω είτε σκέτο είτε με καρότο! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ενδιαφέρον θα είναι και με καρότο! Να φανταστείς σκέτο αγγούρι ή σε σαλάτα δεν τρώω ποτέ και σε αυτό το dip μου φαίνεται απαραίτητο για τη γεύση! :)
ΔιαγραφήΜας άνοιξες την όρεξη ^_^
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαχαχα αυτός είναι ο στόχος μου κάθε φορά! ;)
Διαγραφήτο δικο μου αγαπημένο ντιπ είναι με πιπεριές φλωρίνης (ψημένες όμως στα κάρβουνα), λάδι, πελτέ, ξύδι βαλσάμικο και λίγο σκόρδο. Αλλά και το ντιπ γιαουρτιού το φτιάχνω συχνά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ τι νόστιμο που ακούγεται κι αυτό! Δεν έχω παρά να το δοκιμάσω! :)
ΔιαγραφήΤο λατρεύω αυτό το dip! Γενικώς λατρεύω γαλακτοκομικά, οπότε αναμενόμενο. Τέλεια συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧαχαχα μια από τα ίδια! Έλα να φάμε μαζί μια μέρα! :)
ΔιαγραφήΕίναι απο τα αγαπημένα μου !!! Επιςης μου αρεςει και το πιο απλο, γιαουρτι με μουστάρδα για λιγο πιο spicy γεύσεις !!! Επιςης, λιγουρευτηκα τα κεφτεδάκια !!! Χεχε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα κεφτεδάκια εκπλήρωσαν το σκοπό τους δηλαδή χαχαχα!
ΔιαγραφήΛατρέυω και τα πιο spicy που λες πάντως! :)
Δροσερο ντιπ για όλα τα κρεατικά!
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://beautyfollower.blogspot.gr
Ακριβώς! :)
Διαγραφή