Clean&Clear blackhead clearing daily scrub

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Γεια σε όλους!

Αγόρασα αυτό το προιόν ενώ έψαχνα για ένα απλό scrub. Είχε τελειώσει αυτό που χρησιμοποιούσα (ένα της seventeen) και είπα να δοκιμάσω κάτι καινούριο.

Το πήρα λοιπόν, χωρίς να προσέξω ότι δρα και ενάντια στα μαύρα στίγματα. "Διπλό bonus" σκέφτηκα όταν το είδα αργότερα.



Το προιόν ισχυρίζεται ότι μετά από μόλις μια χρήση μειώνει σημαντικά τα μαύρα στίγματα. Ομολογώ πως δεν με έπεισε καθώς κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο. Προς μεγάλη μου έκπληξη μετά την πρώτη χρήση τα μαύρα στίγματα στη μύτη μου είχαν εξαφανιστεί! Σχεδόν δεν το πίστευα!

Πριν αφήσετε τα πάντα και τρέξετε να το αγοράσετε, ακούστε κι αυτό: Μετά από μερικές εβδομάδες συχνής χρήσης (2-3 φορές την εβδομάδα), η δράση του προιόντος άρχισε να εξασθενεί. Τώρα πια δεν μειώνει τα μαύρα στίγματα και λειτουργεί ως ένα απλό scrub με τους κόκκους που περιέχει.

Για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα αφού αρχικά αυτό που έψαχνα ήταν μια κρέμα απολέπισης. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, όμως δεν θα το αγόραζα ξανά. Ίσως αν το πρόβλημα των μαύρων στιγμάτων ήταν πιο έντονο, το προιόν να δρούσε περισσότερο σε βάθος.

Πού θα το βρείτε; Σε κάποιο Hondos Center, Gallerie de Beaute ή άλλο κατάστημα με είδη ομορφιάς και περιποίησης.

Εσείς ποιά κρέμα απολέπισης χρησιμοποιείτε; Θα τη συστήνατε;

3 σχόλια:

  1. Εγώ (όπως ξέρεις) χρησιμοποιώ το ροζ της Johnson's. Κάνει καλή δουλειά όσον αφορά στην απολέπιση. Θα το συνιστούσα!

    Love you<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρησιμοποιω και εγω το ιδιο srcub και εχω κανει και εγω ενα αντιστοιχο review αν θελεις ριξε μια ματια και αν σου αρεσει γινε μελος.http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exeis vraveiakia an thes perna apo to blog mou na ta pareis!
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή