Bioten Moisturizing Hand Cream!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Γεια σας και πάλι!

Σήμερα θα δούμε ένα προιόν απαραίτητο για το χειμώνα, την ενυδατική κρέμα χεριών που χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό.



Είναι από την Bioten, στην πράσινη συσκευασία με συστατικά Γιαούρτι και Αμύγδαλο. Η φίλη μου η Μαριάννα λέει τα καλύτερα για τα προιόντα της Bioten κι έτσι ψάχνοντας για κρέμα χεριών αποφάσισα να πάρω αυτήν!

Η τιμή της ήταν πολύ καλή, την πήρα με 2,40 ευρώ. Θα τη βρείτε όπου πωλούνται προιόντα αυτής της εταιρίας, σε καταστήματα καλλυντικών (Hondos Center, Gallerie de Beaute κ.ά.) αλλά και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Ας δούμε όμως τι ισχυρίζεται ότι κάνει και κατά πόσο το πετυχαίνει. Στη συσκευασία αναγράφεται πως "το γιαούρτι, μια φυσική πηγή πρωτεινών, βιταμινών και μετάλλων ενυδατώνει άμεσα και ανακουφίζει τις ξηρές περιοχές του δέρματος" και πως "το έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου, ένα εξαιρετικό μαλακτικό συστατικό, καταπραύνει και αναζωογονεί το θαμπό δέρμα δίνοντας του απαλή και μεταξένια όψη".

Το δοκίμασα σε δύο τύπους δέρματος, κανονικό και ξηρό και έχω να πω ότι δουλεύει αρκετά καλά και στους δύο. Ιδιαίτερα σε ξηρή επιδερμίδα τα αποτελέσματά της είναι καταπληκτικά. Μέσα σε τρεις μέρες συχνής εφαρμογής (όπως προτείνεται στη συσκευασία) το δέρμα είχε επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα.

Όσο για τη μυρωδιά, είναι αυτή που προδίδουν και τα συστατικά της (γλυκό αμύγδαλο). Δεν είναι έντονη αλλά διαρκεί για κάποιες ώρες μετά την εφαρμογή. Αρνητικό για ορισμένους, προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα τα χέρια έχουν μια φρεσκάδα που μου αρέσει.

Τη συστήνω λοιπόν, ανεπιφύλακτα αν και συνήθως δεν χρησιμοποιώ τις ίδιες κρέμες, δοκιμάζω συνεχώς καινούριες!

Ποιά ενυδατική κρέμα χεριών χρησιμοποιείτε εσείς αυτήν την περίοδο; Θα τη συστήνατε;

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορούσα να φανταστώ πιο κατάλληλη στιγμή για να διαβάσω τη δημοσίευσή σου μιας και χρειάζομαι κρέμα χεριών σύντομα. Πολύ καλό review, σ' ευχαριστώ!
    Αν θέλεις πέρνα μια βολτίτσα και από το δικό μου blog, αυτές τις μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός με limited edition προϊόντα από τα αγαπημένα the Body Shop. http://ginaikologies.blogspot.gr/
    Καλά Χριστούγεννα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Και βέβαια θα περάσω από το blog σου! Καλά Χριστούγεννα και σε σένα! :*

      Διαγραφή
  2. καλη χρόνια πολυ ωραία κρεμα την είχα πάρει παλιά ,μου την θύμησες και θέλω να την πάρω σύντομα !!! εγω χρησιμοποιω μια της avon με γλυκερινη και είναι πολυ καλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή