Sleek: Au naturel palette!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γεια σας κορίτσια!

Επισκέφτηκα κι εγώ τα Sephora την προηγούμενη εβδομάδα αφού έμαθα από τις Greek Beauty Bloggers ότι θα έφερναν τις παλέτες της Sleek για λίγες μόνο μέρες στην τιμή των 10 ευρώ!

Πήρα λοιπόν μια από τις παλέτες, την Au naturel μιας και προτιμώ τις ουδέτερες σκιές για neutral look στα μάτια.

Η παλέτα περιέχει 12 διαφορετικούς τόνους από μπεζ, ανοιχτά ή πιο σκούρα καφέ μέχρι μαύρο και ένα πινέλο με σφουγγαράκι και στις 2 άκρες του.



Από τη συσκευασία δεν έχω παράπονο. Είναι μαύρη, φτιαγμένη από σκληρό υλικό και το μόνο που γράφει είναι το λογότυπο της εταιρείας.



Η γκάμα χρωμάτων είναι καλή, έχει διαφορετικά μπεζ με υποτόνους του γκρι ή του κίτρινου ή του πορτοκαλι (nubuck, cappuccino, honeycomb, toast), ένα όμορφο ανοιχτό χρώμα για highlight (nougat), 3 σκιές με shimmer σε rose gold και πιο σκούρα χρυσίζοντα καφέ (taupe, conker, mineral earth) και semi-shimmery ή matte καφέ χρώματα (moss, bark). Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το σκούρο μωβ-burgundy της παλέτας (regal). Τέλος, το matte μαύρο (noir) είναι πολύ περιεκτικό και κατάλληλο για liner.

 Nougat, Nubuck, Cappuccino
Conker, Moss, Bark
 
Honeycomb, Toast, Taupe
Mineral Earth, Regal, Noir

Swatches:
Δοκιμάζοντας τις σκιές στο χέρι μου παρατήρησα ότι τα χρώματα της πρώτης σειράς δεν ήταν όσο περιεκτικά τα περίμενα, ενώ τα χρώματα της δεύτερης με εξέπληξαν ευχάριστα. Ήταν έντονα χωρίς να χρησιμοποιήσω πολύ προιόν.




Όσον αφορά στη διάρκεια στα μάτια, οι σκιές μένουν αρκετές ώρες χωρίς να "κινούνται" και χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα. Ως προς αυτό είμαι ικανοποιημένη. Πάντως όπως φαίνεται από τα swatches οι σκιές της πρώτης σειράς δεν εμφανίζονται πολύ περιεκτικές ούτε στα βλέφαρα. Θα πρέπει να επαναλάβετε την εφαρμογή μια δεύτερη φορά για καλύτερο αποτέλεσμα.

Συνολικά, είμαι ευχαριστημένη από την παλέτα και θα ήθελα να δοκιμάσω και τις άλλες δύο με τα πιο σκούρα/έντονα χρώματα.

Σε επόμενο post θα μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου συνδυασμούς σκιών για 2 ξεχωριστά looks!

Εσείς πήρατε κάποια παλέτα της Sleek από την προσφορά των Sephora? Ποιά άλλη παλέτα με ουδέτερα χρώματα θα συστήνατε?

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πάρε πάρε! Εγώ που σπάνια έβαφα τα μάτια μου τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά!

      Διαγραφή
  2. Την πήρα, την πήρα, γιούχοου!!! Και τη λατρεύω για καθημερινό μακιγιάζ. Οι σκιές είναι τόσο buttery. Πολύ καλή αγορά. Να τη χαρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ! Την έχω εδώ και μια βδομάδα και τη χρησιμοποιώ συνέχεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την παλέτα την πήρα κι εγώ από τα sephora και είναι τέλεια....
    Μια ακόμα με γήινα κυρίως χρώματα είναι η Oh so special...
    Πολύ καλό το post...
    Θα χαρώ να γίνεις μέλος στην παρέα μου...
    http://beautytipswithligeri.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή