Body Lotion Samples!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γεια σας κορίτσια!

Είστε κι εσείς απ' αυτές που μαζεύουν δειγματάκια όπως εγώ και τα αφήνουν ξεχασμένα στο πίσω μέρος του ντουλαπιού τους;

Βάζοντας μια τάξη, βρήκα 4 δειγματάκια από ενυδατικές κρέμες σώματος τα οποία και άρχισα να χρησιμοποιώ για να κάνω ένα review και να δω ποιά είναι τα αγαπημένα μου!

Να τα 4 body lotions για τα οποία θα μιλήσουμε:


1. La Roche-Posay Lipikar Lait: Η σύστασή της δεν είναι ούτε πολύ υγρή ούτε πολύ παχύρευστη. Ό,τι πρέπει για κανονικούς τύπους δέρματος. Δεν είναι λιπαρή και έχει ελαφριά μυρωδιά φρεσκάδας όπως όλες οι φαρμακευτικές κρέμες.

2. Dove Indulgent Nourishment Body Lotion with Shea Butter: Η κρέμα αυτή είναι πιο παχύρευστη και προτείνεται για ξηρό δέρμα. Η μυρωδιά της είναι γλυκιά, αυτό το shea butter μυρίζει υπέροχα και διαρκεί για ώρες.

3. Korres Little Moisturising Body Milk Basil Lemon: Είναι από τις πιο υγρές κρέμες που έχω δοκιμάσει. Κι αυτή για κανονικούς τύπους δέρματος. Η μυρωδιά της (συνδυασμός από βασιλικό και λεμόνι) είναι αρκετά δυνατή αλλά όχι δυσάρεστη.

4. Nivea Happy Time Body Lotion Bamboo-Milk: Κι αυτή η κρέμα είναι παχύρευστη και προτείνεται για κανονικούς και ξηρούς τύπους δέρματος. Ενυδατώνει σε βάθος και έχει μια ωραία διακριτική μυρωδιά.

Αφού τις δοκίμασα όλες, αυτή που θα αγόραζα σε full size θα ήταν σίγουρα η κρέμα από την Dove. Γενικά προτίμω τις παχύρευστες κρέμες που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και το άρωμα της συγκεκριμένης με έχει ξετρελάνει!

Σας προτείνω λοιπόν να παίρνετε κι εσείς δειγματάκια όπου τα βρίσκετε και μπορεί να βρείτε κάποιο προιόν που θα λατρέψετε! Τι λέτε;

2 σχόλια: