L' Oreal Super Liner Black Vinyl!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Μετά το Spring Updo (που μπορείτε να δείτε εδώ) ήθελα να κάνω ένα Spring Makeup Look αλλά πρώτα θα σας γράψω για ένα από τα προιόντα που θα χρησιμοποιήσω, το eyeliner από τη L' Oreal:


Το πήρα μερικούς μήνες πριν, το χρησιμοποιήσα για λίγο καιρό, μετά το άφησα και τώρα το θυμήθηκα πάλι. Είχε 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά, χωρίς κάποια έκπτωση και επειδή χρειαζόμουν ένα το πήρα. Βέβαια δεν κοίταξα καλά την ονομασία του, Black Vinyl που σημαίνει ότι δεν έχει ματ τελείωμα αλλά γυαλίζει. Ωστόσο δεν με πείραξε, το μόνο που έχω να κάνω είναι να βάζω μια μαύρη ματ σκιά από πάνω.


Το βουρτσάκι του όπως βλέπετε είναι κάτι ανάμεσα σε μαρκαδοράκι και σφουγγαράκι και ξέχασα να πω ότι πριν κάθε χρήση χρειάζεται καλό κούνημα. Είναι αρκετά βολικό, θέλει όμως ελαφρύ χέρι. Μπορείς εύκολα να κάνεις λεπτές και πιο παχυές γραμμές.


Στεγνώνει σχεδόν αμέσως και δεν μουτζουρώνει (αν έχετε πολύ λιπαρά βλέφαρα χρησιμοποιήστε primer). Παρόλα αυτά, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το ντεμακιγιάζ, βγαίνει με γαλάκτωμα ή με μαντηλάκια αρκεί λίγο τρίψιμο.

Δεν είμαι σίγουρη αν το προιόν αυτό υπάρχει ακόμα ακριβώς το ίδιο στους πάγκους της L' Oreal καθώς τα eyeliner τους είναι πολλά. Προσέξτε πάντως το τελείωμά αυτού που θα διαλέξετε να είναι αυτό που θέλετε!

Φιλιά πολλά! :*

7 σχόλια:

  1. Όμορφο το χρωματικό αποτέλεσμα....το πινέλο του μου θυμίζει λίγο ένα της essence που έχω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι αρκετά μαύρο! Της Essence είναι καλό? Γιατί θα είναι σίγουρα πιο οικονομικό.

      Διαγραφή
  2. Καλό φαίνεται,αν και λίγο ακριβούτσικο!Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το gel eyeliner από essence και είμαι πολύ ευχαριστημένη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι όντως κάπως ακριβό! Καμιά φορά χρησιμοποιώ ως eyeliner και το μαύρο color tattoo από τη Maybelline. :)

      Διαγραφή
  3. Εγώ χρησιμοποιώ το pen eyeliner από H&M και το λατρεύω. Δοκίμασέ το μόλις σου τελειώσει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή