Lorvenn Paris Chroma Care Shine&Repair Silk!

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Hello again!

Μιας και σας μίλησα μόλις στο προηγούμενο post για το conditioner που χρησιμοποιώ τελευταία, είπα να γράψω και για ένα παρόμοιο προιόν, το οποίο εφαρμόζω στις άκρες των μαλλιών μου μια φορά τη βδομάδα.


Είναι από τη Lorvenn Paris και λέγεται Chroma Care Shine&Repair Silk. Από το όνομα και μόνο φαίνεται ότι προστατεύει το χρώμα και αναδομεί την τρίχα. Περιέχει μετάξι, βιταμίνη Ε και UV filters και όπως ισχυρίζεται προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, τις υψηλές θερμοκρασίες και άλλες επιθετικές για τα μαλλιά περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

Δρα κατά του φριζαρίσματος και της ψαλίδας. Όλες ξέρετε βέβαια ότι η ψαλίδα δεν είναι κάτι αναστρέψιμο, αλλά ένα προιόν για τον έλεγχο αυτής είναι πάντα χρήσιμο! Είναι κατάλληλο για ίσια και για σγουρά μαλλιά.

Πώς το χρησιμοποιώ? Σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά (προτιμώ σε βρεγμένα) βάζω πρώτα στην παλάμη μου πραγματικά ελάχιστη ποσότητα καθώς προορίζεται μόνο για τις άκρες. Θα μπορούσατε να το απλώσετε από πιο ψηλά, αλλά σε όσες έχουν λιπαρά μαλλιά θα συνιστούσα την εφαρμογή μόνο στις άκρες. Κάνω απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως και αυτό ήταν! Είναι προιόν που δεν ξεβγάζεται.

Η σύστασή του είναι περισσότερο υγρή από άλλα conditioners κάτι που προτιμώ γιατί δεν μένει στα δάχτυλα. Η συσκευασία είναι καλή και ιδιαίτερα το καπάκι-στόμιο. Όσο για το άρωμα, όταν το μύρισα από το μπουκάλι έμοιαζε με το άρωμα προιόντων που συναντάμε στα κομμωτήρια. Δεν ήταν δυσάρεστο σε καμιά περίπτωση αλλά θα προτιμούσα "κάτι άλλο". Όταν πάντως το έβαλα στα μαλλιά μου άλλαξα γνώμη. Είναι πιο subtle και τελικά μου αρέσει αυτή η αίσθηση κομμωτηρίου!

Εσείς χρησιμοποιείτε κάτι παρόμοιο? :*

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο φαίνεται! Από πού το πήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έδωσε μια φίλη στη μαμά μου αλλά σίγουρα το βρίσκεις σε καταστήματα καλλύντικών :)

      Διαγραφή
  2. einai teleio to efarmozw mia ebdomada...fainetai pl kalo....to efarmozw meta to lousimo k meta xtenizw...einai toso apala...eidika oi akres..den to suzitw..an k me ti xtena aplwnetai k allou...oxi psila koritsia mono sto kefali gt ontws ladwnei eukola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς :/ Το μόνο κακό αυτό είναι. Κατά τα άλλα αφήνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά!

      Διαγραφή