Mini Liposan Collection!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Γεια σας κορίτσια!

Ο χειμώνας μπορεί να πέρασε, ωστόσο τα χείλη μας χρειάζονται φροντίδα όλο το χρόνο ακόμα κι αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι τόσο έντονες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τα Liposan που έχω στη συλλογή μου. Δεν είναι πολλά καθώς τα χρησιμοποιώ αρκετά και τα αλλάζω συχνά. Τα βρίσκετε παντού και είναι πολύ οικονομικά!


Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:


Είναι από τη σειρά pure&natural με άρωμα ελιά και λεμόνι. Μπορεί να φαίνεται πράσινο αλλά στα χείλη είναι διαφανές όπως τα κλασικά lip balms.


Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα μου αρέσει (εξαιτίας της ελιάς κυρίως), όμως έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου! Το πιο ενυδατικό απ' όλα (απλώνεται πολύ εύκολα) και το έχω στην τσάντα μου καθημερινά!

Από την ίδια σειρά είχα και άλλο ένα προιόν εξίσου καλο σε γαλάζια συσκευασία με άρωμα μέντα και μεταλλικά στοιχεία. Αξίζει να πάρετε κάποιο από τα δύο!


Ίσως το πιο αγαπημένο και δημοφιλές, έχει αλλάξει συσκευασία πολλές φορές αφού είναι ένα από τα παλιότερα liposan. Το συγκεκριμένο είναι από τη σειρά fruity sparkle με άρωμα κεράσι. Το tube φαίνεται ιριδίζον στα χείλη όμως είναι πολύ διακριτικό όπως και το χρώμα του.


Αρκετά ενυδατικό (όχι όσο το πρώτο), μια καλή εναλλακτική για όταν δεν θέλετε να βάλετε κραγιόν, θέλετε όμως λίγο χρώμα στα χείλη.


Αυτό δεν έχω ιδέα γιατί το πήρα, αλλά είπα να το δοκιμάσω μήπως μου αρέσει. Έχω να πω ότι δε μου αρέσει καθόλου. Είναι ένα ανοιχτό ροζ με αρκετό shimmer, στα χείλη μοιάζει με barbie pink κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν προτιμώ. Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται πιο φυσικό απ' ότι είναι από κοντά.


Δεν είναι και πολύ ενυδατικό και έχει μικρή διάρκεια. Το περίεργο είναι ότι ενώ το χρώμα φεύγει γρήγορα, το shimmer μένει, κάτι που δεν είναι πολύ κολακευτικό.


Τέλος, υπάρχει και αυτό το liposan-αντηλιακό. Το πήρα από περιέγεια και το περίμενα κάπως διαφορετικό. Έχει SPF30 και είναι waterproof. Πρέπει να βάλεις λίγο κάθε φορά αλλιώς κάνει τα χείλη λευκά.


Είναι καλό και αρκετά ενυδατικό αν και ο σκοπός του είναι να προστατεύει τα χείλη μας από την ακτινοβολία του ήλιου.

Αυτά από μένα! Εσείς τι lip balms χρησιμοποιείτε? Πάντα ψάχνω για καινούρια!

11 σχόλια:

  1. teleio to kerasi!!!!!!san geusi-arwma-xrwma..alla san enudatwsi emena ta liposan den mou kanoun dustuxws tipota apolutws!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aaaa...loipon xrhsimopoiw (auti ti stigmi) chapsticks..des sto blog mou!

    kai apo body shop ena pou evgale prosfata pou ta xrimata pigainan se kapoious skopous..auto:
    http://www.thebodyshop.com.hk/en/TempImages/New%20Dragon%20Fruit%20Lip%20Butter_16561_0_0_zlarge.jpg

    apisteuta enudatiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review! <3 Εμένα το αγαπημένο μου προς το παρόν στο έδειξα, είναι το Vaseline (και θα πάρω και βαζάκι να έχω). Τα καλύτερα για μένα ωστόσο είναι τα lip butters του Κορρέ. Η καλύτερη ενυδάτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα lip butters του Κορρέ δεν έχω ακούσει, Vaseline έχω αλλά προτιμώ τα tubes και όχι βαζάκια για λόγους υγιεινής περισσότερο!

      Διαγραφή
  4. Και εγώ έχω από της pure&natural αλλά αυτό που πραγματικά με έχει σώσει άδω και πολλούς χειμώνες είναι το liposan που είναι για τους άντρες το είχα πάρει για τον αδελφό μου και το δοκίμασα μια φόρα και τρελάθηκα με το πόσο ενυδατικό είναι…..
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε! Λες να πάρω κι εγώ του αδερφού μου? Θα το δοκιμάσω! ;)

      Διαγραφή
  5. δοκίμασε του κορρε τα lip butters θα τα λατρέψεις ;)
    αν θ΄λεις γίνε μέλος στο blog μου http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί λένε για του Κορρέ! Μάλλον θα πάρω κι εγώ να δω πως θα μου φανούν! :*

      Διαγραφή
  6. Γεια σου!!! Σε εχω κανει tag http://beautywithmairy.blogspot.gr/2013/03/tag40-favorites.html
    εαν θελεις μπορεις να το κανεις και εσυ , θα χαρω να δω πολυ τις απαντησεις σου!!!!
    Φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή