Garnier Pure Active Fruit Energy Scrub!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013


Αυτή ήταν μια αγορά βιαστική και χωρίς να γίνει κάποια ιδιαίτερη αναζήτηση νωρίτερα από μέρους μου. Το προηγούμενο face scrub που χρησιμοποιούσα τελείωσε και βγήκα να πάρω το επόμενο. Γενικά προτιμώ να αλλάζω προιόντα, στο μόνο που παραμένω σταθερή είναι η ενυδατική μου.
 
 
Επέλεξα αυτό της Garnier. Πρώτα επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρον το άρωμά του (γκρέιπφρουτ και ρόδι) και επειδή τώρα τελευταία η εταιρεία αυτή έχει "ανέβει" και λανσάρει καλά προιόντα.
 
Όντως μυρίζει πολύ όμορφα και είναι για επιδερμίδες λιπαρές και με τάση για ατέλειες, γι' αυτό και το πήρα. Διαφέρει κάπως από τα άλλα που έχω χρησιμοποιήσει, δεν έχει μεγάλους κόκκους και είναι πιο λεπτόρευστο όπως θα δείτε και στην εικόνα.
 

Το εφαρμόζεις σε νωπό δέρμα και αλλάζει λίγο η σύστασή του, φέρνει κάπως σε σαπούνι, κάτι που μου άρεσε. Δεν τραβάει το δέρμα και είναι περισσότερο ήπιο.

Στο τέλος, σε συνδυασμό και με την ενυδατική η οποία είναι απαραίτητη μετά την απολέπιση αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό.

Ήταν οικονομικό (γύρω στα 5 ευρώ για 150ml) και μπορώ να πω ότι αποδείχτηκε επιτυχημένη αγορά.

Το έχετε δοκιμάσει? Ποιό scrub χρησιμοποιείτε εσείς για την απολέπιση του προσώπου σας?

Φιλάκια πολλά κορίτσια! :D

28 σχόλια:

  1. Koραλλία μου δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί στην φώτο δεν φαίνεται να έχει έντονους κόκους. Θα το έχω υπόψιν σαν καθαριστικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν είναι καθόλου έντονοι, υπάρχουν όμως. Αν δεν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα θα σου κάνει και έτσι. Αλλά σίγουρα τους νιώθεις γι' αυτό δεν ξέρω αν θα το σύστηνα ως καθαριστικό!

      Διαγραφή
    2. Nαι κατάλαβα τι εννοείς!! Πάντως δεν μου αρέσει γενικά να είναι έντονοι οι κόκοι!! Σ ευχαριστώ Κοραλία μου!!

      Διαγραφή
  2. Ωραια αναρτηση Κοραλια, δεν το εχω δοκιμασει αλλα τωρα χρησιμοποιω το πρασινο gel της garnier και ειναι πολυ καλο, γενικα μ αρεσει πολυ η garnier!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχω δει αυτό που λες αλλά την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε πάγκο της Garnier θα το κοιτάξω! :)

      Διαγραφή
  3. μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις, ωραιο αρθρο! βεβαια, δεν ξερω κατα ποσο σα σκραμπ κανουν καλο σε λιπαρα δερματα με ατελειες! Επειδη εμενα ειναι αυτος ακριβως ο τυπος της επιδερμιδας μου εξαιτιας της ακμης που περασα, ο γιατρος μου , μου τα απαγορευσε για να μην ερεθιζουν την επιδερμιδα επιπλεον!Μου προτεινε μονο δυνατα καθαριστικα και οχι σκραμπ.........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισκέπτομαι κι εγώ δερματολόγο αλλά ποτέ δεν μου είπε κάτι για τα scrub. Αν έχει περάσει η ακμή που είχες (ούτε εγώ έχω τώρα) δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο! Είναι ήπιο προς την επιδερμίδα όπως έγραψα και στο άρθρο. Υπάρχουν άλλα με μεγαλύτερους και σκληρούς κόκκους που δεν θα τα συνιστούσα σε καμία περίπτωση αλλά κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα!

      Διαγραφή
    2. ναι, εχει περασει. Εξαλλου κατα τη διαρκεια της εξαρσης απαγορευονται ρητα τα σκραμπ. Απλα μου πε να μην τα χρησιμοποιω για να μην τραυματισω πεταιτερω το δερμα μου με τους κοκκους. θα το δοκιμασω, παντως,μιας και οι κοκκοι ειναι μικροι..... σε ευχαριστω!

      Διαγραφή
    3. Τίποτα! Αν σου δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα το σταματάς αμέσως εννοείται! Πες μου κιόλας για να ξέρω! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω Garnier, αλλά τα scrubs τα θέλω με έντονους κόκκους οπότε δε βλέπω να το δοκιμάζω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έλεγα κι εγώ αλλά τελικά νομίζω πως το προτιμώ έτσι! Τα άλλα μωρέ έκαναν το δέρμα μου να κοκκινίζει, μάλλον δεν ήταν για μένα! :)

      Διαγραφή
  5. Προσπαθούσα να διακρίνω τους κόκκους στην φωτο αλλά τπτ γενίκα μου αρέσει όταν κάνω peeling να νιώθω τους κόκκους.Αυτο το καιρο κάνω peeling με αμυγδαλελαιο και καστανη ζαχαρη φυσικό και αποτελεσματικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μπροστά στο φυσικό δεν συγκρίνεται κανένα του εμπορίου! Δεν είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας αλλά αν κοιτάξεις ανάμεσα στα 2 δάχτυλα θα τους δεις, είναι κι αυτοί στο ίδιο χρώμα με το gel!

      Διαγραφή
  6. Scrub χρησιμοποιώ της Caudalie και της Apivita με την ελιά. Θέλω έντονους κόκκους. Το καλύτερο μακράν σκραμπ για εμένα είναι της Harnn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω ποιά λες. Αρκετοί βλέπω προτιμούν χονδρούς κόκκους, τη δική μου επιδερμίδα την ερέθιζαν κάπως κι έτσι άλλαξα! :)

      Διαγραφή
  7. Για scrub χρησιμοποιώ της Apivita και που και που ένα της Lavera που δεν με έχει αφήσει όμως πολύ ικανοποιημένη, έχει πολύ μικρούς κόκκους. Ωστόσο θα το πρότεινα σε σένα που λες ότι τα προτιμάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το κοιτάξω σίγουρα! Και βέβαια δεν γίνεται να έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και προτιμήσεις! :)

      Διαγραφή
  8. ενδιαφερον ποστ!! θα το δοκιμασω!!
    http://mairhxeno.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο ποστ!
    Και εμείς αλλάζουμε συχνά και για να είμαστε ειλικρινείς δεν χρησιμοποιούμε πολύ τακτικά. Επίσης δοκιμάζουμε και μερικές σπιτικές συνταγές όπως αυτές που είχαμε βάλει σε ένα ποστ στο blog μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θυμάμαι το post σας! Φυσικά οι σπιτικές συνταγές είναι οι καλύτερες αλλά όταν δεν έχεις χρόνο καλό είναι να υπάρχει ένα τέτοιο scrub στο σπίτι! Φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Δεν το έχω δοκιμάσει!
    Όμως και αυτό είναι στη λίστα με τις μελλοντικές μου αγορές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αααα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!! Σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω κι εγώ, μέχρι να μου τελειώσει αυτό που χρησιμοποιώ από Lavera με τριαντάφυλλο (Κι αυτό πολύ καλό!)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριαντάφυλλο? Μμμ... καλό ακούγεται! Θα το τσεκάρω κι αυτό κάποια στιγμή! :D

      Διαγραφή
  12. αααχ δεν το εχω δοκιμάσει.. εψαχνα κατι τετοιο. στο haul νομιζω θα ειναι στις αγορες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή