Randomness at its Finest! (Lip Balms, Tips and More)

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αυτή η ανάρτηση θα είναι λίγο απ' όλα! Τα αγαπημένα μου lip balms αυτής της περιόδου, ένα παράπονο που έχω και το δικό μου tip για να είναι τα χείλη σας μαλακά ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα!

Ξεκινάμε? :)


Τα top 3 αγαπημένα της περιόδου είναι αυτά που βλέπετε! Αριστερά το lip balm σε στικ από την Dalon με άρωμα σοκολάτα, στη μέση το κουτάκι από H&M με άρωμα vanilla ginger και δεξιά το βαζάκι από την Victoria silk touch με άρωμα bubble gum.

Να σας πω σε αυτό το σημείο ότι το πρώτο και το τρίτο τα έλαβα ως δωράκι από την εταιρεία Biokal μαζί με κάποια άλλα προϊόντα πριν 1 μήνα περίπου, τα συγκεκριμένα όμως δεν άργησαν να γίνουν αγαπημένα μου! Η γνώμη μου δεν αλλάζει ασφαλώς και είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας.


Το lip balm σε στικ το έχω στην τσάντα μου, ενώ τα άλλα 2 τα έχω σπίτι για λόγους υγιεινής, αφού αν τα χρησιμοποιήσεις έξω όλα τα μικρόβια από τα χέρια θα μεταφερθούν στα κουτάκια.

Δεν θέλω να σας κουράσω πολύ με το "παράπονο" που ανέφερα αλλά νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ εδώ που είναι το προσωπικό μου blog και μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα!

Είχα κάνει ένα παρόμοιο post πέρσι την άνοιξη με τη συλλογή μου από Liposan, το blog τότε δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση και πολλοί από σας δεν το έχουν δει. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Στο post είχα βγάλει τη δική μου φωτογραφία (όπως είναι όλες που χρησιμοποιώ άλλωστε) και πριν λίγο καιρό η εταιρεία πήρε την πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία μου στη σελίδα τους στο facebook. Πουθενά αναφορά στην πηγή και όταν τυχαία την είδα και τους ρώτησα, δεν απάντησαν ποτέ και μάλιστα έσβησαν το μήνυμα-σχόλιο από τη σελίδα τους. Να η φωτογραφία και όλα αυτά τα λέω χωρίς κάποιο απώτερο σκοπό. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω πάλι από την εταιρεία μόνο και μόνο λόγω της αντιμετώπισης αυτής. Αυτά λοιπόν, μπορεί να το θεωρήσετε υπερβολικό αλλά τα έβγαλα από μέσα μου και σταματώ εδώ! (έκανα ρίμα!)


Το tip που έχω για σας και το εφαρμόζω εδώ και 2-3 χρόνια είναι το εξής:

Μην περιμένετε να σκάσουν τα χείλη σας από το κρύο για να βάλετε balm ελπίζοντας ότι θα κάνει θαύματα γιατί θα περιμένετε άδικα! Από τη στιγμή που θα αρχίσει ο καιρός να χαλάει (ή μπορείτε να το κάνετε και όλο το χρόνο), το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε πριν πέσετε για ύπνο θα είναι να βάλετε μια παχιά στρώση balm και να το αφήσετε να δράσει όλη τη νύχτα. Το πρωί τα χείλη σας θα είναι απίστευτα μαλακά, το υπόσχομαι! Κάντε το για μια ολόκληρη εβδομάδα και πείτε μου εντυπώσεις!

Τράβηξε πολύ αυτό το post και συγνώμη αν σας κούρασα!

Αφήστε μου τα δικά σας αγαπημένα balms από κάτω!


44 σχόλια:

  1. Hello dear...

    Interesting post and blog...I would be very glad if you also visited my blog and follow me if you like it. Just let me know so that I can follow you back...

    Thank you
    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα το δικό μου αγαπημένο είναι της La Mer. Βεβαια είναι πανάκριβο αλλά τα αξίζει τα λεφτά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ακριβό ναι, δεν το έχω πάρει ποτέ θα το κοιτάξω πάντως! :)

      Διαγραφή
  3. Καλά τι να πω για την Liposan???Το είχες πει και κάπου αλλού νομίζω...εκτός αν έχει γίνει ξανά με άλλη blogger!!
    Τώρα όσον αφορά τα lip balms δεν μου αρέσουν τα victoria lip balms.εχω το coconut και ενώ μυρίζει τέλειααα,δεν ενυδατωνει καθόλου!
    Αγαπάω τώρα τελευταία το nuxe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θυμάσαι, το είχε γράψει η Μαριάννα (Just Another Vintageholic) στη σελίδα της αλλά δεν είχε αναφέρει προσωπικά εμένα γιατί δεν ήθελα.
      Κρίμα που δεν σου κάθησαν καλά τα Victoria lip balms, θα δω και το nuxe που λες! Φιλιά Βίκυ μου! :)

      Διαγραφή
  4. Πολυ καλα τα λες..απαραδεκτη η αντιμετωπιση ειδικα απο μια εταιρια που αν μη τι αλλο δεν το εχει καν αναγκη...ολες εχουμε συνδυασει τα παιδικα-εφηβικα μας χρονια με το Liposan...εχω χρησιμοποιω ενα Lip balm της apivita αλλα οποτε θυμηθω ..τα χειλη μου δεν σκανε σχεδον ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι από τις τυχερές δηλαδή! Τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα! :)
      Το έχω δει αυτό από την Apivita και σκεφτόμουν να το πάρω!

      Διαγραφή
  5. Να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου πριν τις ανεβάσεις και να γράφεις το blog σου πάνω στη καθε φωτογραφία... Εμένα κάποια στιγμή μια κοπέλα είχε χρησιμοποιήσει φωτογραφίες δικές μου στη δική της σελίδα, απο τότε όσες δικές μου φωτγραφίες ανεβάζω έχουν όλες το όνομα του Blog μου πάνω και άλλαξα τις παλιότερες που δεν έγραφαν τίποτα... Μου πήρε ώρες αλλά άξιζε τον κόπο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια? Αυτό είναι χειρότερο, δηλαδή να τις παίρνει μια άλλη blogger γιατί είναι αποτέλεσμα δικής σου δουλειάς. Έχεις δίκιο, νομίζω υδατογράφημα λέγεται αυτό αλλά πιστεύω ότι τις χαλάει κάπως τις φωτογραφίες. Μπορεί να το εφαρμόσω πάντως, ευχαριστώ για τη συμβουλή! :) <3

      Διαγραφή
  6. Με τη liposan δεν εκπλήσσομαι, έχει τύχει και με μένα περιστατικό λίγο διαφορετικό αλλά η ουσία είναι η ίδια.
    anyway! τέλεια τα lip balms και της Biokal εγώ προσωπικά τα εμπιστεύομαι πολύ!
    Ειδικά εκείνα που είναι σε μορφή στικ είναι πολύ καλά, τα άλλα στα βαζάκια είναι οκ...
    Εγώ δηλαδή τον τελευταίο καιρό της Biokal χρησιμοποιώ.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήμουν η μόνη δηλαδή. Τι να πω?
      Συμφωνώ για τα lip balms, θα έλεγα ότι το στικ το προτιμώ παραπάνω από το άλλο και μ' αρέσει που είναι κυρτό στο πλάι, μου θυμίζει κανονικό κραγιόν! :)

      Διαγραφή
  7. Τα μεταλλικά κουτάκια του H&M είναι πανέμορφα!Όταν το τελειώσεις μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις!
    Στις φωτογραφίες σου να βάζεις υδατογράφημα αλλιώς όντως μπορεί να τις χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω σκεφτεί για το κουτάκι! Είναι cute, έχει και καλό κούμπωμα, θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα και για άλλους σκοπούς μετά!
      Για το υδατογράφημα αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά, μου το προτείνατε και πολλές κοπέλες, ευχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  8. Nαι το είδα αυτό από την Μαριάννα και έλεγα..μωρέ ποια λέει?? :P
    έλεος!!Και γω έχω σταματήσει να βάζω το όνομα τ μπλογκ επάνω αλλά μάλλον θα ξαναρχίσω!!
    Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω αλλά πολύ θα ήθελα να βρω το victoria silk!!
    Για την ώρα βάζω της vaseline και κηραλοιφή! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεμένη η Vaseline! Για το άλλο νομίζω είχες γράψει και στο blog σου! :)
      Πρέπει μάλλον όλοι να αρχίσουμε να βάζουμε υδατογραφήματα γιατί είναι τόσο άσχημο να εκμεταλλεύονται άλλοι τη δουλειά σου...

      Διαγραφή
  9. Καλά Κοραλλία μου τέλειο το post σου αλλά κόλλησα με αυτό που είπες για την Liposan.Και είναι ντροπή τους πραγματικά που δεν ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη ή να αναφέρουν τουλάχιστον από που βρήκαν την φωτογραφία.Δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να βγάλουν μια φωτογραφία το δικό τους εμπόρευμα?Τραγικό!!!Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το Victoria silk touch balm με άρωμα καρπούζι!Φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που δεν το βρήκες ούτε εσύ υπερβολικό να το αναφέρω, γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν έπρεπε να το πω... Τραγικό δεν λες τίποτα!
      Α το καρπούζι θα μυρίζει τέλεια!!! Φιλάκια επίσης! :)

      Διαγραφή
  10. της dalon ειναι τελειο.ειναι και σοκολατα και το βαζω συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Και να μην το βάζω το ανοίγω και το μυρίζω! Χαχα! :)

      Διαγραφή
  11. Πραγματικα κριμα που με αυτο που εκαναν η liposan, τι να πω?....(btw ποτε δεν μου αρεσαν τα lipbalms τους :P....), το αγαπημενο μου ειναι της κορρες γιατι δεν αφηνει αυτη την λιγδα και θα ηθελα πολυ να δοκιμασω της apivita. Πολυ ομορφη αναρτηση Κοραλλια μου ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι!
      Τα lip balms αλλάζονται σχετικά σύντομα (αφού τελειώνουν) οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα μπορούμε!

      Διαγραφή
  12. Τα liposan τα έχουν χαλάσει λιγό και δεν μου πολύ αρέσουν....Της dalon έχω δοκιμάσει αυτό με την αντιλιακή προστασια και μου άρεσε πολύ...Θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτά που είναι στα βαζάκια αλλά δεν μπορω να βάζω τα δάχτυλά μου μέσα το βρίσκω λίγο κάπως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον ίδιο λόγο κι εγώ τα κρατάω για χρήση μόνο μέσα στο σπίτι! Άσε που αν έχεις έστω και λίγο μακριά νύχια μπαίνει το προϊόν μέσα! Δεν γίνεται έτσι! :D

      Διαγραφή
  13. Agapimeno lip balm?Neutrogena!Kai apivita kai Korres!
    thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr/2012/12/my-lip-balm-collection_28.html
    Pare mia idea gia to poia mou aresoun!
    Auto apo vistoria prepei na to murisw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μυρωδιές σκίζουν! Έχω κι ένα που μυρίζει καρύδα! Της Apivita μου φαίνεται θα είναι το επόμενο που θα πάρω!
      Το είχα διαβάσει το post σου και της Neutrogena με τραβάει! :)

      Διαγραφή
  14. To αγαπημενο μου ειναι το "letibalm fluido " . Κανει καταπληκτικη δουλεια !!

    http://novembrebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημέρα σου! έχεις απολυτο δικιο για τη Liposan και νομιζα πως ειναι μια σοβαρη εταιρια αλλα απο κάτι τετοια φαινονται οι επαγγελματιες. Σαμποταρω λοιπον και γω τη συγκεκριμενη εταιρια!
    Παντως εμενα πλεον το αγαπημενο μου μπαλμ ειναι της Bioaroma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι δεν ήταν σκοπός μου να σας πω να σαμποτάρετε την εταιρεία αλλά ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη, πραγματικά!
      Θα κοιτάξω και της Bioaroma λοιπόν! :)

      Διαγραφή
    2. το σωστο ειναι να αποθαρρυνουμε τετοιες κινησεις οπως μπορουμε.. και το σαμποταζ ειναι μια απο αυτες τις ενεργειες. Αλλωστε, εμεις οι ιδιοι τους στηριζουμε, θα πρεπε να ειναι πιο προσεκτικοι!

      Διαγραφή
    3. Δίκιο έχεις! Και όχι μόνο προσεκτικοί αλλά τουλάχιστον ευγενικοί. Κι αυτό δεν το είδα σε καμία περίπτωση...

      Διαγραφή
  16. Όμορφο ποστ! Συγχαρητήρια ωστόσο για τη φώτο, δεν είναι και λίγο που η εταιρεία την επέλεξε αφού τους άρεσε τόσο πολύ όμως έπρεπε να ρωτήσουν ή να βάλουν την πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Ναι, στην αρχή το είδα θετικά αλλά μετά από τη συμπεριφορά τους στράβωσα, καθώς έκαναν σαν να ήταν δική τους...

      Διαγραφή
  17. Πολύ μου άρεσε η συσκευασία του lip balm από H&M!
    Πάντως έχω να σου προτείνω στις φωτογραφίες σου να βάζεις και την υπογραφή σου, σε σημεία που δυσκολεύονται να το σβήσουν γιατί θα αλλοιώσουν την φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τέλεια η συσκευασία αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις ακόμα!
      Καλά λες γιατί αν μπει στην άκρη η υπογραφή μπορούν απλά να κόψουν λίγο τη φωτογραφία και να τη χρησιμοποιήσουν και πάλι...

      Διαγραφή
  18. Απαράδεκτη η Liposan, πρώτον έπρεπε να σου ζητήσουν την άδεια, δεύτερον είναι παράνομο, τρίτον ελπίζω να την έχουν κατεβάσει ή έστω να έβαλαν πηγή. Οι φωτογραφίες σου έχουν δεν έχουν υδατογράφημα είναι δικό σου copyright.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι άμα σου πω ότι την έχουν ακόμα και χωρίς να αναφέρουν πηγή? Και όταν τους το είπα με αγνόησαν και έσβησαν το σχόλιό μου? Τέλος πάντων, δεν δίνω συνέχεια, σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη! <3

      Διαγραφή
  19. Τι ωραία όλα! Μ'αρέσει που το Dalon έχει σχήμα κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα! Δεν ξέρω κατά πόσο θα το κρατήσει το σχήμα του μετά από συχνή χρήση βέβαια! :P

      Διαγραφή
  20. polu omorfo post ,
    sou exw vraveiaki an theleis perna apo to blog mou na to paralaveis :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυψώ ευχαριστώ πάρα πολύ! Πέρασα ήδη από το blog σου! :)

      Διαγραφή