My Makeup Removing Routine! (ft. Johnson's 3in1)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Hello girls!

Λοιπόν εγώ αυτά τα μαντηλάκια για ντεμακιγιάζ ποτέ δεν τα είδα με καλό μάτι. Χρησιμοποίησα αρκετά αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη από κανένα. Ίσως τα μάτια μου να είναι πολύ ευαίσθητα αλλά και τα μαντηλάκια για ευαίσθητη επιδερμίδα πάλι ερέθιζαν το δέρμα μου.

Έτσι χρειάστηκε να βρω πώς να αφαιρώ το μακιγιάζ με πιο ήπιο τρόπο, φιλικό προς το δέρμα μου.

Δεν είναι κάτι εντυπωσιακό ή περίπλοκο αλλά σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο σε κάποια. :)

Πρώτα πρώτα πλένω με χλιαρό νερό το πρόσωπο μου και το σκουπίζω ελαφρά με μια μικρή πετσέτα. Προσέξτε μην τρίψετε τα μάτια σας στην πετσέτα γιατί θα λερωθεί από το eye-makeup! Στη συνέχεια παίρνω αυτό το προιόν της Johnson's


με ένα κομμάτι βαμβάκι όσο φαίνεται στη φωτογραφία και κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω από το μάτι αφαιρώ όλο το eye-makeup. Το προιόν αυτό είναι ταυτόχρονα και ενυδατικό και τονώνει την επιδερμίδα. Τέλος, για τυχόν μακιγιάζ που έχει απομείνει, πλένω το πρόσωπο ξανά με χλιαρό νερό και το ειδικό σαπούνι που χρησιμοποιώ με συνταγή από τη δερματολόγο. Στη θέση αυτού μπορείτε να χρησιμοποιησετε κάποιο gel καθαρισμού.

Αυτά από μένα κορίτσια και μην ξεχνάτε οτί πρέπει πάντα να αφαιρούμε το μακιγιάζ πριν κοιμηθούμε! Εσείς το κάνετε; :)

4 σχόλια:

  1. Χρήσιμο το post σου...!!!Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα για αρχή και μετά gel για καθαρισμό προσώπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bioten, στο έχω ξαναπεί:P Ή τα πορτοκαλί μωρομάντηλα Pampers. Βασικά πρέπει να έχεις δει το post μου για ευαίσθητα δέρματα. Εγώ πάλι δεν μπορώ τα υγρά, μου μπαίνουν και στο μάτι, διαλύεται και το βαμβάκι και μετά βγάζω κομμάτια του που μου έχουν μπει στα μάτια, δράμα άσε. Μαντηλάκια και μόνο. Άσε που κάνεις και μεγάλη διαδικασία, κουράστηκα και μόνο που το διάβασα! Εγώ με 2 μαντηλάκια τελειώνω. Πάντως θα το δοκιμάσω κι αυτό, αφού δε σου καίει το δέρμα:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή