Veet: Αποτριχωτική Κρέμα!

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Γεια σας κορίτσια!

Πώς περνάτε?

Πήρα πρόσφατα την αποτριχωτική κρέμα Veet για να έχω μια εναλλακτική όταν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι, κάτι που πιστεύω πολλές από σας θα καταλαβαίνουν!


Τώρα τελευταία, ίσως επειδή είναι καλοκαίρι και το ξύρισμα πιο συχνό το δέρμα σκληραίνει ιδιαίτερα στην περιοχή της μασχάλης, γι' αυτο και ήθελα μια κρέμα τέτοια της οποίας η δράση να είναι πιο ήπια στην επιδερμίδα.



Είναι για ευαίσθητο δέρμα και περιέχει Aloe Vera και Βιταμίνη Ε. Γενικά αν έχω την επιλογή ανάμεσα σε προιόντα για κανονικό και ευαίσθητο δέρμα πάντα επιλέγω το δεύτερο. Εσείς?

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω είναι για το άρωμα της. Είχα και παλιότερα κρέμα άλλης σειράς και μύριζε ΑΠΑΙΣΙΑ (χημικό είναι θα μου πεις). Αυτή δεν είναι τόσο έντονη αλλά όταν τη δοκίμασα μύριζε πολύ παραπάνω από όσο όταν τη μύρισα από το δοχείο. Θα πρέπει δηλαδή αφού τη χρησιμοποιήσετε να αερίσετε καλά το μπάνιο!

Για τον τρόπο χρήσης δεν έχω να πω πολλά, είναι εύκολος και γρήγορος (συνολικά 10 λεπτά) και οι οδηγίες στο κουτί είναι λεπτομερείς και ξεκάθαρες. Απλώνεις την κρέμα ομοιόμορφα, την αφήνεις μερικά λεπτά (5-10) να δράσει, την αφαιρείς με το εργαλειάκι της παραπάνω εικόνας και ξεπλένεις με νερό.

Σίγουρα το ξύρισμα είναι πιο εύκολο και γρήγορο αλλά μια αποτριχωτική κρέμα το συναγωνίζεται στο πόσο απαλό αφήνει το δέρμα.

Εσείς τι προτιμάτε γενικά? Μήπως είστε πιο ριζικών μέσων όπως η αποτρίχωση με κερί, ταινίες ή μηχανή?

Αυτά από μένα! Φιλάκια πολλά κορίτσια! :)

7 σχόλια:

  1. εχω σταματησει να χρησιμοποιω αποτριχωτικες κρεμες , απο τοτε που ειχα μια ασχημη εμπειρια και καηκα ασχημα.βεβαια τωρα χρησιμοποιω ξυραφακι το οποιο δεν το αντεχω γιατι καθε μερα ξυριζομαι και οι τριχες βγαινουν σκληρες. σκεφτομαι να αρχισω να χρησιμοποιω κερι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κερί δεν το μπορώ με τίποτα! Το βάζω και όταν είναι να το βγάλω μου παίρνει ώρες επειδή το σκέφτομαι! χαχα! Έχω και αποτριχωτική μηχανή με την οποία κάνω τα πόδια και μπορώ να πω ότι κρατάνε 3-4 βδομάδες. Οι τρίχες μου είναι και πιο ανοιχτές οπότε δεν φαίνονται πολύ, είμαι τυχερή σε αυτό! :)

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι έχω να χρησιμοποιήσω αποτριχωτική κρέμα της Veet από το 2007..
    Τώρα γενικά για μεθόδους αποτρίχωσης, έπιασες μεγάλη κουβέντα (μελαχρινή γαρ)!
    Κάνω μόνο ριζική στο πρόσωπο, την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα & αποκλειστικά ξυραφάκι στα ποδια!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ είχα να πάρω πολλά χρόνια! Μου αρέσει να αλλάζω μεθόδους αποτρίχωσης και ξυρίσματος! Η ριζική στο πρόσωπο πάντως είναι η τέλεια λύση ειδικά για όλες τις μελαχρινές! Φιλάκια πολλά Έυα μου!

      Διαγραφή
  3. παλιά τη χρησιμοποιούσα,αλλά δεν άντεχα με τίποτε την μυρωδιά και έτσι δεν την πήρα ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό είχα σταματήσει να τη χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά την πήρα πάλι καθώς ψάχνω ακριβώς αυτό που υπόσχεται δηλαδή απαλό δέρμα! :)

      Διαγραφή
  4. εγω για την κοιλια μασχαλες και ευαισθητη περιοχη ψαχνω μια καλη οικονομικη και οσο γινεται ανωδυνη λυση!!
    ειναι φουλ μελαχρινη και θελω αμεση λυση διοτη μενω σε επαρχεια και δεν εργαζομαι για λειζερ.... το ξυραφακι ειδικα στην κιλια και την ευαισθητη περιοχη μου δημιουργει σπυρακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή