Golden Rose Review!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πριν μια βδομάδα περίπου ήρθε δεματάκι από την Golden rose και ενθουσιάστηκα μπορώ να πω γιατί είχα διαβάσει πολύ θετικά πράγματα από άλλα reviews! Τα δοκίμασα λοιπόν αυτές τις μέρες -μην πω με το που άνοιξα το δέμα- και σας δίνω και τη δική μου άποψη γι αυτά!
 
Το δικό μου περιείχε 4 πραγματάκια: (από τα αριστερά προς τα δεξιά) ένα μεταλλικό πράσινο liquid eyeliner (04), ένα lipgloss με βιταμίνη Ε (10), μια μάσκαρα για διαχωρισμό, όγκο και μάκρος και μια χρυσοπράσινη σκιά (104). 
 
 
 
 Αυτά εδώ είναι τα swatches των προιόντων στο χέρι μου και το βουρτσάκι της μάσκαρας.



Θα ξεκινήσω από αυτά που μου άρεσαν περισσότερο. Η μάσκαρα είναι από τα αγαπημένα μου. Έχοντας μικρές, ανοιχτόχρωμες και γενικά καθόλου αξιοζήλευτες βλεφαρίδες, έκανε καλή δουλειά σε μένα. Ενώ δεν συνηθίζω να βάζω δεύτερη στρώση, η σύνθεσή της είναι τέτοια που το επιτρέπει χωρίς να προκαλεί κόμπους. Ακόμα παρατήρησα ότι στο τέλος της μέρας δεν "μαδάει", δεν αφήνει δηλαδή αυτά τα κομματάκια κάτω από το μάτι.

Στη φωτογραφία διακρίνεται κάπως και το πράσινο μεταλλικό eyeliner της Gorden Rose. Το συγκεκριμένο το λάτρεψα! Οκ, δεν είναι κάτι που θα φορέσεις κάθε μέρα, δίνει όμως πανέμορφο εφέ στο βλέμμα. Εγώ που τα βρίσκω σκούρα στην εφαρμογή υγρού eyeliner, εδώ δεν συνάντησα ιδιαίτερο πρόβλημα (το έκανα υπερβολικά αργά πάντως χαχα!). Και η γραμμή μου βγήκε λεπτή και όλα. Αν κάνετε λάθος, με ελαφρύ τρίψιμο διορθώνεται, αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικές στη διάρκεια της μέρας και να μην τρίψετε τα μάτια σας από λάθος.

 
 
Το lipgloss ήταν ένα σχετικά σκούρο χρώμα (μου κάνει πολύ για φθινόπωρο) και είναι από τα πιο καλά που έχω δοκιμάσει. Δεν είμαι φαν του gloss, ωστόσο κατέληξα να το φοράω αρκετά συχνά. Δεν κολλάει, η απόδοση χρώματος τέλεια, έχει ευχάριστο άρωμα και διάρκεια. 


Τελευταία άφησα τη σκιά, όχι ότι ήταν κακή, απλά δεν πολυφοράω γενικά σκιές. Εξαίρεση οι ουδέτερες! Η υφή της βελούδινη και μένει στη θέση της αλλά δεν τη χρησιμοποίησα αρκετά ακριβώς επειδή δεν τις φοράω.

Ελπίζω να μην σας κούρασα δεδομένου ότι έχετε δει κι άλλα παρόμοια posts και να το βρήκατε ενδιαφέρον! Διάβασα καλά σχόλια και για τα μανό, δεν έτυχε κάποιο σε μένα αλλά θα κοιτάξω σίγουρα αυτά με τα glitters!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

26 σχόλια:

  1. Το eyeliner έχει πολύ ωραίο χρώμα, γενικά πολύ ωραία προϊόντα όλα! Θα το κάνω κι εγώ το review μου την επόμενη βδομάδα. Το lip gloss τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγάπη! Να το κάνεις ναι! Θέλω να δω και σε σένα τι έτυχε! :)

      Διαγραφή
  2. τη μάσκαρα θα την προτιμούσα και γω. όσο για το eyeliner δεν νομίζω να μου άρεσε γιατί προτιμώ το μαύρο και κλασσικό ;) όσο για το lip είμαι περισσότερο των κραγιό αλλά φαίνεται αρκετά καλό!!!!! τη χρυσή σκιά θα τη λάτρευα!! χαχ :D πολύ καλό ποστ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Γενικά νομίζω αυτά που έτυχαν σε μένα ήταν καλά! Σε καταλαβαίνω για το μαύρο liner, το πράσινο δεν είναι για κάθε μέρα! Κι εγώ τα κραγιόν προτιμώ καλύτερα! :)

      Διαγραφή
  3. το Lip gloss και η μάσκαρα μου άρεσαν πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφο το lip gloss και πολύ ενδιαφέρουσα η μάσκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα η μάσκαρα μου άρεσε έτσι και έτσι,όμως και τα κραγίον ήταν φοβερά,αν δεν έχεις δοκιμάσει τσέκαρε τα!και τα μανό επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανό θέλω πάρα πολύ να πάρω κι αφού θα γίνει κι αυτό θα κοιτάξω και τα κραγιόν! Η μάσκαρα δεν έκανε καλή δουλειά σε σένα ε? Είμαι του πιο φυσικού πάντως, δεν νομίζω ότι το διευκρίνισα!!! :)

      Διαγραφή
  6. Με γεία τα πραγματάκια σου μου φάνηκαν όλα υπέροχα.Εχω δοκιμάσει ένα στικ κονσίλερ απο αυτη την εταιρία και μου άρεσε πολύ θα τα τσεκάρω όμως και αυτά για κάποια μελλοντική αγορά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία μου! Ελπίζω να σ' αρέσουν κι εσένα πολύ αυτά που θα πάρεις! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  7. Κάποια είχε πει ότι δεν της πάει το eyeliner..; Θέλω να σε δω και με μαύρο!
    Η μάσκαρα φάνηκε όντως καλή. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό μπόρεσα και έκανα λεπτή γραμμή! Το μαύρο νομίζω με αγριεύει λίγο αλλά θα το βάλω για σένα! ;)

      Διαγραφή
  8. Πολυ ωραια φαινονται ολα Κοραλλια μου, και πολυ ωραιο review!!! Τα βερνικια νυχιων της golden rose ειναι τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γενικά και εμείς την εκτιμήσαμε πολύ την εταιρεία, είναι εξαιρετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχεις βραβειάκι στο blog μου.
    http://sofiasbeautyworld.blogspot.gr/2013/10/liebster-blog-awards-2-and-3-and-4.html
    Come and check... Αν θες άφησε μου όταν το γράψεις link .Θα διαβάσω τις απαντήσεις σου με μεγάλη χαρά.
    Ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Έρχομαι αμέσως από το blog σου να το δω! :)

      Διαγραφή
  11. Η σκια ειναι πολυ ωραια !!!

    http://novembrebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ πολύ ωραίο ποστ!!!! και πολύ ενημερωτικό! όσο για τις σκιες πειραματίσου και να δεις που στο τέλος θα σου αρέσει =)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ε? Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχω φορέσει μόνο ουδέτερες αποχρώσεις! Θα προσπαθήσω να βάλω λίγο χρώμα παραπάνω! :)

      Διαγραφή