Lierac Demaquillante Douceur!

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πραγματικά δεν ξέρω τι κάναμε πριν τα νεράκια micellaire! Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεβάφεσαι, η σύστασή τους είναι τόσο απαλή και αγνή, σαν νερό, γι' αυτό και απευθύνονται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα!

Πριν λίγο καιρό θυμήθηκα το δειγματάκι αυτό της Lierac και έχοντας ακούσει τόσο καλά λόγια άρχισα να το χρησιμοποιώ για το καθημερινό ντεμακιγιάζ μου.

Μεγάλο ατού αυτών των προϊόντων είναι η απλότητα στη χρήση τους. Με ένα βαμβάκι ή με δίσκους που χρησιμοποιώ εγώ έχεις καθαρίσει με όλο το πρόσωπο. Θέλει μια μικρή προσοχή με το στόμιο καθώς λίγη είναι η ποσότητα που θα χρειαστείτε. Το συγκεκριμένο έχει μια υπέροχη μυρωδιά που του δίνει πολλά συν ειδικά σε σύγκριση με αντίστοιχα άοσμα νεράκια που έχω δοκιμάσει. 
Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να αναφέρω είναι ότι καμιά φορά λόγω κούρασης και ευαισθησίας των ματιών μου, το νεράκι αυτό τα ερέθισε κάπως. Ο ερεθισμός βέβαια δεν παρέμεινε για πάνω από 1-2 λεπτά άρα δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας.
Το έχω βρει σε online φαρμακεία γύρω στα 11 ευρώ για 200ml και άνετα θα το αγόραζα ξανά. 

Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω κι άλλα και θα χαιρόμουν να ακούσω τις προτάσεις σας! Λοιπόν?

18 σχόλια:

  1. Είναι το αγαπημένο μου προϊόν ντεμακιγιάζ! Ξεβάφει εύκολα τα πάντα, μυρίζει τέλεια, αφήνει απαλή την επιδερμίδα και δε θυμάμαι να μ'ερέθισε ποτέ κιόλας, γενικώς το λατρεύω! Πολύ καλό review baby! Και ωραία φώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ κορίτσια! Όσο για τον ερεθισμό το πιθανότερο είναι να είναι θέμα της επιδερμίδας μου!

      Διαγραφή
  2. Αν ήταν να πάρω κάποιο άλλο εκτός της Bioderma που λατρεύω θα έπαιρνα της La Roche-Posay. Προτιμώ τα νεράκια που δεν τσούζουν τα μάτια και είναι άοσμα και αυτά τα δυο έχουν αυτά που θέλω. Γούστα είναι αυτά!!! χαχα, φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα άοσμα δεν μπορείς να πέσεις έξω, η αλήθεια είναι αυτή! Και τα ελαφριά αρώματα πάντως είναι μια καλή αλλαγή! :)

      Διαγραφή
  3. Μου αρέσουν τόσο πολύ αυτού του είδους προϊόντα ντεμακιγιάζ!! Σίγουρα μόλις τελειώσει αυτό που έχω θα είναι η επόμενη επιλογή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το έχω κι εγώ και κάνει πολύ καλό καθαρισμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Χρησιμοποιώ βέβαια και σαπούνι για καθαρισμό προσώπου το βράδυ ως ένα έξτρα βήμα, δεν είναι όμως απαραίτητο! Είμαι clean freak! :)

      Διαγραφή
  5. θελω να το δοκιμασω...φαινεται τελειο..γενικα δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο Lierac δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν πολύ καλά προϊόντα, αν βρεις ευκαιρία δοκίμασε σίγουρα κάτι! :)

      Διαγραφή
  6. Είναι το αγαπημένο μου νεράκι!!! Μπήκε και στα αγαπημένα του χρόνου (για τόοοσο αγαπημένο μιλάμε)!! Σούπερ ποστ Κοραλλία μου!! Ένα άλλο εξίσου καλό που έχω δοκιμάσει είναι της la roche posay! Με της bioderma (το πράσινο για λιπαρές) δεν ξετρελάθηκα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το κοιτάξω αυτό της La Roche Posay, μου το είπε και άλλη κοπέλα και τέτοιες εταιρείες γενικά τις εμπιστεύομαι! Για το Bioderma ακούγονται πολλά και το βρίσκω ακριβό μωρέ! :/

      Διαγραφή
  7. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα να το κοιταξω οταν μου τελειωσει το bioderma:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πολλούς που άρεσε το Bioderma, άρεσε και το συγκεκριμένο άρα ναι κάντο! :)

      Διαγραφή
  8. Πολύ τα αγαπώ τα νεράκια καθαρισμού! Η καλύτερη μέθοδος καθαρισμού πιστεύω, και αρκει και το νεράκι να ειναι καλό βεβαια! Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκμάσει!! Μεχρι στιγμής εχω κολλήσει στο biotherma :) Θα το έχω υπόψη μου και αυτό ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα πως είναι η καλύτερη μέθοδος ντεμακιγιάζ!
      Αν θες μια αλλαγή δοκίμασε κι αυτό! :)

      Διαγραφή