Apivita Face Mask with Sea Lavender!

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τη διαρκή έκθεση στον ήλιο, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από άμεση αλλά και βαθιά ενυδάτωση. Δεν υπάρχει καλύτερο από μια ενυδατική μάσκα και ήταν το πρώτο που δοκίμασα όταν επέστρεψα από τις δικές μου διακοπές. Δεν είναι άλλη από τη μάσκα προσώπου της Apivita με Θαλάσσια Λεβάντα.


Περιέχει θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη και προτείνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Το αποτέλεσμά της δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία ενυδατική κρέμα. Από την ώρα που την ξεπλένεις ήδη νιώθεις το δέρμα σου δέκα φορές πιο απαλό και ενυδατωμένο. Αν ακολουθηθεί και από την εφαρμογή της κρέμας ημέρας σας "κλειδώνει" την ενυδάτωση. Σύμφωνα με τις οδηγίες την αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά και συνίσταται η χρήση της 1-2 φορές την εβδομάδα. Είναι από τις καλύτερες μάσκες που έχω χρησιμοποιήσει και έτσι αξίζει να τη δοκιμάσετε! 

Για πείτε μου, ποιοι από σας πήγαν διακοπές και που? :)

16 σχόλια:

  1. Θα την πάρω σίγουρα! Πήγα στην Άνδρο..εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμορφη η Άνδρος, πήγα κι εγώ πριν 2 χρόνια!
      Φέτος το μενού είχε Βόλο και Ναύπλιο! :)

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη αλλά αυτή με την Αλόη με έχει σώσει όλο το καλοκαίρι! Το Ναύπλιο είναι τέλειο!! Εγώ πήγα Ελαφόνησο την προτείνω ανεπιφύλακτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάρω και εκείνη με την αλόη να τη δοκιμάσω λοιπόν! Ελαφόνησος ε? Μμμ :)

      Διαγραφή
  3. Τετραήμερο στη Γαύδο. Αλλα δεν παραπονιέμαι μιας και ζω στα Χανιά και το καλοκαίρι παντα είναι σαν συνεχόμενες διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια! Πρέπει να είναι φανταστικά να μένεις σε νησί! :)

      Διαγραφή
  4. Αγαπω τις μασκες τις apivita!! Δεν πηγα διακοπες φετος αλλα μενω στην Κρητη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα ειναι οι καλύτερες μάσκες !!! Εγω πήγα μια εβδομαδα στις Δαλματικες ακτές, και μετα στο χωριο, εξω απο την Πάτρα ! Αλλα θελω και αλλες χαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμ θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή αυτή τη μάσκα από apivita, ακούγεται ωραία με τη θαλάσσια λεβάντα! Εγώ πήγα 3 μέρες διακοπές σε ένα χωριό έξω από τη Θήβα (hardcore καταστάσεις χαχα) P.S: Μόλις ανακάλυψα το blog σου και έχω ενθουσιαστεί, είναι πολύ ωραίο!! Έγινα και μέλος οπότε θα με βλέπεις συχνά εδώ :P Πολλά φιλιά από thegirlybible.blogspot.gr :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Ηλιανάκι! Πάντως διακοπές να 'ναι κι όπου και να πας περνάς τέλεια!
      Να πάρεις κάποια από τις μάσκες τους, είναι από τις καλύτερες, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και μπορείς να τις πάρεις σε τέτοια δείγματα όπως εγώ για να δεις αν σου ταιριάζουν! :)

      Διαγραφή
  7. Την αγαπώ κι εγώ, όπως και όλες τις μάσκες Apivita!! Είναι απλά υπέροχες και χωρίς βλαβερά συστατικά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή