Nails: Essie Hide & Go Chic!

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πριν σας πάω στο Nail Of The Day, να σας πω πρώτον ότι πρόκειται για το πρώτο βερνίκι από Essie που δοκιμάζω (να 'ναι καλά τα περιοδικά που μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάζουμε και πιο δυσεύρετα brands) ΚΑΙ δεύτερον ότι άλλαξα το σχήμα των νυχιών μου. Ναι, εγώ η ορκισμένη λάτρης των τετράγωνων νυχιών. Γι' αυτό φταίει η badass διάθεσή μου τον τελευταίο καιρό και το Instagram. Θέλω αυτά τα μεγάλα στρογγυλά μαύρα νύχια and I'm getting there. At least I think I am. 


Προς το παρόν σας αφήνω με ένα πετρόλ βερνίκι (στην εικόνα μοιάζει πιο καθαρό μπλε, I know) και συγκεκριμένα το Hide & Go Chic της Essie. Το φόρεσα κατά τη διάρκεια του Οκτώβρη και συνεχίζω να το φοράω και το Νοέμβρη, τον κατεξοχήν μπλε μήνα για μένα. Εάν μόλις πήρατε μια wtf έκφραση, πατήστε εδώ για να καταλάβετε τι εννοώ.

Για να επανέλθω στο θέμα και στο λόγο που κάνατε κλικ σε αυτό το nail post, η σύστασή του είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, η απόδοση χρώματος και η διάρκεια επίσης. Δεν είναι τυχαίο που κατατάσσονται στα καλύτερα brands. Στην Ελλάδα τα έχω βρει σε αρκετά κομμωτήρια και φυσικά μπορεί κανείς να παραγγείλει online. 

16 σχόλια:

  1. Μια από τα ίδια με τα essie! Άσε που σε μένα για κάποιο λόγο δεν κάθονται καλά χιχι το συγκεκριμένο πάντως είναι από τα πιο ωραία μπλε που έχω δει! Φιλιά πολλά Κοραλλία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα ωραιότερα και καθόλου βαρετά μπλε! Φιλιά Μάχη μου! :)

      Διαγραφή
  2. Πολυ εντυπωσιακο χρωμα το ατιμο, παντως δεν μπορω να πω οτι τρελενομαι για τα essie δηλαδη δεν θα εδινα με τιποτα 12 ευρω οντως να ναι καλα τα περιοδικα χαχα...το σχημα ειναι τελειο βασικα και σε μενα δεν μπορω να διαλεξω μια τετραγωνα μια ετσι μια αλλιως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ κι εγώ σε αυτό το δίλημμα βρίσκομαι, σε καταλαβαίνω Κατερινάκι! Προς το παρόν θα τα κρατήσω έτσι! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο χρώμα αν και όντως δεν πρασινίζει καθόλου στη φώτο. Μοιάζει πιο πολύ με μπλε-σιέλ. Το σχήμα τέλειο! Κι εγώ προτιμώ τα τετράγωνα νύχια αλλά τα αμυγδαλωτά είναι να μη σου πάνε. Αν σου πάνε είναι τέλεια! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να πρασίνιζε όπως κάνει στην πραγματικότητα για να φαίνεται πιστό το χρώμα. Όσο για το σχήμα καλά λες, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσουν παρόλο που έχει περάσει κιόλας ένας μήνας! :D

      Διαγραφή
  4. Έτσι, έτσι, θέλουμε Κοραλλία με αμυγδαλωτό! Υπέροχο μπλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τι θα λεγες εσύ! Αδικείται το σχήμα (εκτός από το χρώμα) πάντως, είναι ακόμα πιο καλό από κοντά!

      Διαγραφή
  5. Απίθανο χρώμα!!! :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή