H&M Studio Collection S/S 2015!

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τι πιο φυσικό να σας μιλήσω για τη Spring/Summer 2015 collection του H&M τώρα, κάπου στα μέσα του Δεκέμβρη? Juuust kidding. Μοιάζει περίεργο ναι, γιατί να μην πάρουμε όμως μια ιδέα για το τι θα δούμε την άνοιξη στα καταστήματα? Θα το πω εδώ, από την αρχή. Η νέα συλλογή είναι καταπληκτική και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά. Ήδη βρήκα το πρώτο κομμάτι που θα πάρω και μπορείτε να το δείτε κι εσείς στην τελευταία φωτογραφία. Πάμε, πάμε.








Η γυναικεία συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη ζωή στο Miami και το Palm Springs κι αυτό φαίνεται κατευθείαν από τα prints και τα υφάσματα. Αέρινα, παιχνιδιάρικα και πολύ εύκολα στο να τα συνδυάσεις. Είναι αυτό που λέμε ρίχνω κάτι πάνω μου μετά την παραλία αλλά ταυτόχρονα δείχνω τόσο κομψή και stylish. 

Η ανδρική έχει περισσότερες επιρροές από την αστική ζωή γι' αυτό και είναι πιο δυναμική και εναλλακτική. Αναμιγνύει διάφορα στυλ και θέματα και προσαρμόζεται σε κάθε άνδρα.

Προσωπικό μου αγαπημένο το μπορντό romper της τελευταίας φωτογραφίας. Θα γίνει και επίσημα δικό μου το Μάρτιο που θα δούμε τη νέα collection στα καταστήματα. Yep.

Ξεχωρίσατε κάτι από την S/S 2015 συλλογή?

12 σχόλια:

  1. Τυχερήήή! Λατρεύουμε H&M! Αν και δεν είμαστε έτοιμες ψυχολογικά για ανοιξιάτικα από τώρα, τα sneak peek είναι ευπρόσδεκτα!
    Φιλάκια πολλά!

    http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται τέλεια συλλογή! Caaaaan't wait
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panta enthousiazomai otan vlepw kataxeimwno ta kalokairina!! <3 latrevw th nea sullogh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια χρωματα βλεπω, πολυ ωραιες φωτογραφιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κατερινάκι, πολύ ωραία χρώματα πραγματικά! :)

      Διαγραφή